BOM Project

BOM-3000The Joys of Life

Bom project
INSCHRIJVING

De stoffen zijn binnengekomen!!

Afmeting van de Quilt is 120/156 cm.

Patroon bestaat uit verschillende 12 verschillend patronen 28/28 cm . Elk blok bestaat uit verschillende Quilttechnieken en stichery .De Quilt wordt gemaakt van 16 verschillende stoffen o.a uit de serie 4514 Dusty en 4516 Shadows van STOF A/S Denemarken.

U ontvangt elke maand een pakket met daarin , een patroon , stoffen en bijpassend DMC borduurgaren. Het patroon is beschreven in het Engels . In het laatste pakket ontvangt u de stof voor de shashings ,achterkant van de quilt en de batting.
In het pakket treft u ook aan ,een kaart met daarop een uitnodiging van Stof AS om deel te nemen  aan een loting , met als hoofdprijs een workshop van Marie Suarez Projects and Books.

Wanneer u op   deze pagina scrolt naar Image Gallery dan ziet u o.a enkele van de stoffen die in deze quilt worden verwerkt.
Daarnaast ziet u drie  foto’s waarop u kunt zien hoe de patronen /beschrijving zijn opgebouwd . Ieder  patroon bestaat uit en A4 kleurenfoto van het blok wat gemaakt gaat  worden. Patroon en beschrijving zijn op A3 afgedrukt.

U kunt zich nu opgeven voor deze 12 maanden / blok van de maand via de website of stuur een mail naar   info@iriscreatief.nl.
Vermeld in de mail duidelijk voor welke optie u kiest.   U ontvangt dan van ons een bevestigingsmail.

KEUZE PAKKET OPTIES

Optie 1: Ik kies het 12 maandelijks pakket €16,00 p.maand /ophalen/ betaling pakketje vooraf maandelijks  overmaken  via  bankbetaling.

Optie 2: Ik kies 12 maandelijks pakket €18,00 p.maand/incl.verzendkosten/betaling pakketje vooraf maandelijks overmaken via bankbetaling.

 

Heeft u vragen dan kunt u telefonisch contact opnemen met IRISCREATIEF 06-24119050.